HTC Windows Phone 8x

By | April 28, 2014

HTC Windows Phone 8xDesi cei de la HTC se axeaza in principiu pe telefoane cu sistem de operare Android, acest HTC este dedicat altui sistem de operare: Windows Phone 8. Din fericire, rezultatul este unul extrem de placut.

Cu un pret de doar 840 de lei, telefonul ofera toate beneficiile unui Windows Phone, intr-un dispozitiv elegand, ce ofera diversitate mare in ceea ce priveste designe-ul si ce este echipat cu piese si functii de ultima generatie.

Designe-ul este unul foarte placut, cu finisaje moderne si cu materiale de cea mai buna calitate. La acesta contribuie cu succes si afisajul Super LCD 2, care ofera 16 milioane de culori, o rezolutie de 768 x 1280 si o diagonala generoasa, de 4.3 inch. Functia Corning Gorilla Glass 2 asigura rezistenta ecranului la zgarieturi si la alte socuri pe care ar putea sa le aiba.

Partea Hardware este si ea una deosebit de interesanta. Telefonul dispune de un procesor Qualcomm S4 de 1500 mHz, care reuseste sa ofere putere si viteza. Evident, procesorul este ajutat si de memoria Ram de 1 Gb, pentru un multitasking desavarsit.

Desi nu dispune de un slot pentru carduri de memorie, memoria interna este suficient de mare, cei 16 Gb reusind sa acopere toate necesitatile pe care ar putea sa le aiba un utilizator.

Pana si cei care sunt pasionati de fotografie vor fi incantati de acest telefon cu Windows Phone, deoarece ofera o camera puternica, de 8 Mpx, care dispune si de un blitz led integrat si care face poze la rezolutii de 3264 x2448. Pe langa aceasta camera principala, telefonul mai dispune si de o camera secundara de 2.1 Mp, cu ajutorul careia convorbirile video vor fi extrem de placute.

Cu o baterie puternica, de 1800 mAh, cu functii deosebite, de ultima generatie si cu un sistem de operare pentru mobile care devine din ce in ce mai bun si mai interesant, HTC Windows Phone 8x pare sa fie una dintre cele mai inteligente alegeri, atunci cand vrei sa achizitionezi un smartphone.

buton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *