LG Nexus 5 D821 4G

By | April 28, 2014

LG Nexus 5 D821 4GCei care isi doresc un telefon de ultima generatie, cu adevarat impresionant, pot sa acorde putina atentie acestui Lg Nexus 5 D821, care reuseste sa impresioneze prin functii si prin calitatea cu care este construit, dar si prin mai mic decat al telefoanelor mai titrate, dar care nu ofera mai multe lucruri decat el.

Primul lucru care te atrage in mod deosebit este designe-ul. Acesta este bine realizat, are finisaje moderne si dispune de un material de foarte buna calitate. La acesta contribuie fara doar si poate si ecranul, care prezinta o diagonala de 4.95 inch, care este suficient de mare pentru aproape orice activitate. Ramanem la ecran si amintim de tehnologia Full HD pe care o are si de cele 16 milioane de culori pe care le afiseaza, dar si de functia Corning Gorilla Glass 3, care ofera rezistenta maxima.

Partea Hardware este insa cea care il defineste pe Nexus 5 ca fiind un telefon de exceptie. Acesta dispune de un procesor Qualcomm Snapdragon Quad Core cu o frecventa uriasa, de 2260 mhz si de o memorie Ram de 2 Gb, care permite aproape orice activitate, chiar daca este facuta concomitent cu altele. Memoria flash este si ea una generoasa, de 16 Gb iar utilizatorul nici nu va simti lipsa unui slot de memorie.

Cei pasionati de imagini de cea mai buna calitate, vor putea sa isi capteze fiecare moment important al vietii cu ajutorul camerei de 8 Mp, care face poze perfecte chiar si pe timp de noapte, cu ajutorul blitului integrat. Camera secundara, care are 1.3 Mp, ofera posibilitatea unei convorbiri video de exceptie.

Cu o baterie ce tine pana la 17 ore in timpul convornirii, un sistem de operare Android v4.4 Kit Kat, deosebit de placut si de flexibil si foarte multe functii care te pot tine ocupat o perioada mare de timp, acest telefon este alegerea perfecta pentru toti cei cu pretentii mari si cu bugete medii.

buton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *