LG Optimus L4 II

By | April 28, 2014

LG Optimus L4 IIAcest LG este un smartphone deosebit de interesant, care arata foarte bine, ofera functii de ultima generatie, un ecran rezonabil si totusi are un pret Low Cost, nedepasind 400 de lei.

Primul lucru care te uimeste la el este aspectul. Cu colturi putin rotunjite, seamana destul de mult cu un Apple iPhone. Ai zice ca este o copie ieftine, insa nu este chiar asa. Materialele din care este construit sunt de cea mai buna calitate iar dotarile sunt de exceptie.

Partea de aspect este completata de ecranul destul de generos, de 3.8 inch, care ofera o flexibilitate mare si o calitate deosebita a imaginilor, datorita rezolutiei de 320 x 480 si datorita celor 16 milioane de culori.

Partea Hardware este cea care conteaza cel mai mult insa, iar aici Lg L4 II nu sta deloc rau. Procesorul prezinta o frecventa de 1000 Mhz iar memoria Ram este una rezonabila, cei 512 Mb permitand un multitasking fara niciun fel de probleme.

Sistemul de operare Android Jelly Bean v4.1 permite foarte multe, incepand cu un Gps de buna calitate si terminand cu foarte multe programe descarcate din Google Play, unde poti gasi aproape tot ce te-ar putea interesa.

Cu Lg Optimus L4 II faci si poze de cea mai buna calitate. Acesta dispune de o camera puternica, cu rezolutie de 3 Mp, care are si blitz si ofera rezolutii foto de pana la 2048 x 1536.

Te poti bucura de telefon pe termen lung. Acesta este dotat cu o baterie de 1700 mAh care permite un timp de pana la 12 ore, in convorbire si nu mai putin de 600 de ore in standby. Asadar ,nu va trebui sa mergi cu incarcatorul dupa tine peste tot, putand sa te bucuri de o flexibilitate maxima.

Cu un pret redus, functii de ultima generatie si pareri foarte bune ale clientilor, acest Lg este fara doar si poate o optiune excelenta pentru toti cei ce vor un smartphone ieftin si de buna calitate.

buton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *