Nokia 106

By | April 28, 2014

Nokia 106Daca vrei un telefon din categoria celor low cost, care sa iti ofere o functie principala : convorbirile de calitate, ai pute sa arunci o privire asupra acestui Nokia 106, care iti va aminti fara doar si poate de telefoanele de acum cativa ani, cu cateva diferente, desigur.

Telefonul este foarte ieftin, foarte bine construit, are un design ergonomic si placut si ofera destul de multe pentru categoria de pret in care este incadrat.

Desi platesti doar 85 de lei pe el, vei descoperi un ecran color de 1.8 inch, care este de foarte buna calitate si ofera nu mai putin de 64 000 de culori. De asemenea, vei descoperi ca poti asculta in voie posturile de radio preferate, in asa fel incat nu te vei plictisi niciodata.

Nu trebuie sa iti faci probleme in ceea ce priveste bateria.Aceasta este construita in asa fel incat sa reziste. Durata in regim de asteptare este de 840 de ore, in timp ce durata in convorbire este de 10 ore, desi bateria are o capacitate de doar 800 mAh.

Telefonul poate fi purtat cu usurinta peste tot pe unde mergi, datorita greutatii de 74.2 grame si a dimensiunilor cu adevarat reduse, care il fac potrivit pentru orice buzunar.

Cu siguranta, Nokia 106 este dedicat celor neglijenti, care nu acorda o atentie foarte mare unui dispozitiv. Acesta este foarte rezistent la cazaturi, la apa sau la insertiile de praf si poate sa functioneze perfect chiar si dupa ce este scapat dintr-o mana mai mult sau mai putin neglijenta.

Cu asa caracteristici, pretul de doar 85 de lei pare unul cu adevarat mic. Pana la urma, ai nevoie de un telefon pentru a vorbi, iar acesta face exact ceea ce trebuie sa faca.

buton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *