Nokia 220

By | April 28, 2014

Nokia 220Iti e dor de vremurile cand telefoanele erau de tip bara, aveau tastatura si erau foarte usoare si ergonomice, dar in acelasi timp iti place la nebunie faptul ca telefoanele din ziua de astazi te pot tine conectat la toate activitatile offline si online? Atunci acest Nokia 220 este perfect pentru tine.

Desi costa doar 180 de lei, este construit in asa fel incat sa ofere tot strictul necesar anului 2014, fara sa exagereze cu functiile ultra inteligente, cu ecranele uriase si cu preturile exorbitante.

Este exact atat cat ai nevoie pentru a putea sa vorbesti la telefon, sa asculti muzica preferata, sa vorbesti pe chat-uri online sau sa iti verifici mailul si noutatile facebook.

Telefonul are un design clasic, de tip bara si ofera eleganta si finete. Are doar 83.5 grame si poate fi purtat peste tot, cu cea mai mare usurinta.

Cei care nu pot merge niciunde fara muzica preferata dupa ei, se pot bucura de Mp3 Playerul cu care este dotat si de slotul pentru carduri de memorie microSD, unde pot introduce carduri cu colectii intregi de muzica.

Desi pare greu de crezut, pentru un telefon low cost, acesta face si poze de cea mai buna calitate. Dispune de o camera de 2.0 Mp, suficient de buna pentru a putea capta cele mai placute momente ale vietii intr-un mod calitativ.

Ecranul are 2.4 inch si afiseaza nu mai putin de 262 000 de culori, facand posibila chiar si urmarirea de filmulete video.

Fara sa fie smartphone, dar cu dimensiuni reduse, posibilitatea de conectare la internet si o baterie puternica, ce rezista pana la 15 ore in timpul convorbirii, acest telefon este o optiune excelenta pentru cei care vor sa fie tot timpul conectati, insa sunt conservatori si apreciaza telefoanele asa cum erau odata.

buton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *