Nokia 302 Asha

By | April 28, 2014

Nokia 302 AshaDesi la un moment dat, telefoanele cu tastatura Querty luasera un avant destul de mare, ecranele cu touchscreen au reusit sa se impuna pe piata telefoniei si sa le suprime succesul. Cu toate astea, exista inca oameni care apreciaza foarte mult o tastatura Querty pe care o pot butona rapid, fara niciun fel de probleme.

Pentru acesti oameni exista acest Nokia 302 Asha, care pe langa tastatura, dispune si de cateva functii foarte interesante si de un design placut si elegant.

Cu un cost de doar 369 de lei, telefonul ofera destul de multe. In primul rand, se evidentiaza memoria Ram de 128 Mb, care denota putere in folosire, dar si memoria interna de 256 Mb, care poate fi extinsa cu inca 32 Gb printr-un simplu card de memorie microSD.

Ecranul este unul destul de mic, avand doar 2.4 inch, insa ofera o vizibilitate maxima si o calitate deosebita a imaginilor, datorita celor 262 de mii de culori.

Telefonul este facut pentru convorbiri de cea mai buna calitate si pentru activitati standard, cum ar fi ascultatul muzicii. Din acest motiv, dispune de o baterie puternice de 1320 mAh, care permite pana la 9 ore in timpul convorbirilor si pana la 830 de ore in regim de asteptare.

Cu Nokia 302 Asha te poti conecta peste tot. Poti verifica ultimele noutati pe Facebook, poti naviga pe internet si poti face transfer de date cu cea mai mare usurinta. Aceste lucruri sunt posibilie datorita tehnologie Bluetooth, datorita Wireless-ului 802.11 b/g/n si datorita portului USB v2.0 care ofera o viteza foarte buna.

Greutatea telefonului este de doar 106 grame si in ciuda pretului, dispune si de o camera foto de foarte buna calitate, cu o rezolutie de 3.2 Mp, dedicata tuturor celor care apreciaza pozele exceptionale.

Per total, Nokia 302 Asha este un telefon deosebit, dedicat celor cu pretentii medii in ceea ce priveste dotarile de ultima generatie, dar cu pretentii mari in ceea ce priveste eleganta.

buton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *