Nokia 503 Asha Black

By | June 25, 2014

Nokia 503 Asha BlackAcest telefon de la Nokia nu este cel mai bun de pe piata, in ceea ce priveste dotarile, insa este fara doar si poate unul dintre cele mai bune in ceea ce priveste raportul calitate/pret.

Te intampina cu un ecran placut, cu 262000 de culori si o diagonala de 3 inch, care asigura o mobilitate maxima,in orice buzunar.

De asemenea, este un telefon rezistent, datorita Gorilla Glass si datorita constructiei solide.

Daca aspectul este unul foarte placut, partea hardware este cu atat mai interesanta. Astfel, daca iti doresti cat mai multe aplicatii, le poti instala pe cardul micro SD de pana la 32 Gb.

Desi nu este smartphone, ofera posibiltatea unui numar mare de aplicatii si ofera cateva functii de ultima generatie, precum senzorii accelerometru si de proximitate sau faptul ca dispune de radio fm si redare video si audio excelente.

Nokia 503 Asha Black este facut pentru comunicare, asadar. Pe langa convorbirile standard, poti sa te bucuri de email, de browsing si de retelele tale preferate de socializare.

In cazul in care vrei sa captezi momente importante din viata, acest lucru nu este o problema pentru dispozitivul de la Nokia. Camera de 5 Mp si blitzul cu LED integrat reusesc sa faca poze de exceptie. De asemenea, datorita fix focus, atat pozele cat si filmuletele vor fi impecabile si vor putea fi impartasite cu usurinta cu toti prietenii.

Nu este un smartphone, dar Nokia 503 ofera exact atat cat trebuie pentru o socializare de cea mai buna calitate, pentru convorbiri perfecte, muzica, retele de socializare si captarea momentelor.

In plus, dispune si de o baterie puternica, de 1200 mAh, care asigura pana la 12 ore in convorbiri si cateva zile in timp de asteptare, ceea ce face din el un telefon interesant, de luat in calcul.

buton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *