Samsung E1200

By | April 28, 2014

Samsung E1200Acest telefon este mai ieftin ca o iesire in oras. Cu toate astea, este construit in asa fel incat sa isi faca treaba foarte bine, sa se auda clar, sa aiba o baterie care sa tina foarte mult si sa ofere si cateva functii foarte interesante pe langa.

Cei de la Samsung s-au gandit sa creeze un telefon care sa se axeze strict pe convorbiri. Este foarte compact si elegant, dispunand de linii fine si placute si este foarte usor de folosit, datorita tastaturii de cauciuc, care este antipraf si ofera rezistenta si curatenie pe termen lung.

De asemenea, ofera si o flexibilitate foarte mare in ceea ce priveste designe-ul, fiind disponibil in 3 culori, in asa fel incat sa poti alege exact ceea ce te reprezinta.

Desi este foarte ieftin, telefonul ofera un afisaj deosebit, de tip tft, care are diagonala de 1.52 inch si afiseaza nu mai putin de 56 000 de culori, in asa fel incat experienta utilizatorului sa fie una de cea mai buna calitate.

Samsung E1200 Black este un telefon care nu iti va face niciodata probleme in legatura cu greutatea sau cu modul in care este purtat. Cele 65 de grame pe care le cantareste, il fac perfect pentru orice buzunar, indiferent de cat de mare este acesta.

Cum este facut pentru convorbiri si doar pentru convorbiri, rezista foarte mult. Poti vorbi pana la 8 ore si 30 de minute, fara oprire si te poti bucura de un timp de asteptare de pana la 800 de ore, chiar daca bateria de tip Li-Ion ofera o capacitate de doar 800 mAh.

Per total, telefonul Low Cost de la Samsung este o alegere perfecta pentru cei cu buget cu adevarat redus. La un pret de doar 60 de lei, ai spune ca este un telefon de unica folosinta. Cu toate astea, este varianta clasica si optima pentru convorbiri de cea mai buna calitate.

buton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *