Samsung S5310 Galaxy Neo

By | April 28, 2014

Samsung S5310 Galaxy NeoCei de la Samsung s-au gandit ca cei mici sunt posibili clienti, care pot genera vanzari serioase, motiv pentru care au realizat acest telefon deosebit, dedicat tuturor celor pasionati de Hello Kitty, adica, in principiu, celor mici.

Desi te-ai astepta sa fie un telefon slab dotat, acest lucru nu este adevarat. Pretul este unul cat se poate de mic, nedepasind 300 de lei, insa functiile pe care le ofera si constructia telefonului sunt de cea mai buna calitate.

Acesta ofera un sistem de operare Android v4.1 Jelly Bean, care ofera posibilitati nenumarate cand vine vorba de jocuri si de aplicatii si ofera flexibilitate foarte mare in orice situatie. Spre exemplu, dispune de GPS si de foarte multe programe preinstalate, care sunt deosebit de utile.

In ceea ce priveste partea de Hardware, Samsung S5310 dispune de un procesor Cortex A9 de 850 Mhz si de o memorie flash de 4 Gb. Aceasta poate sa fie insa extinsa cu inca 32 Gb, datorita dotarii cu un slot de memorie de tip microSD.

Ecranul Este unul cat se poate de placut. Cei 3 inch ofera destula claritate pentru imagini excelente, dar si posibilitatea de purtare a telefonului peste tot, chiar si in cele mai mici buzunare.

Daca optati pentru acest telefon, cu scopul de a-l oferi unui copil, trebuie sa stiti ca dispune de o baterie mare, de 1200 Mah, care permite pana la 6 ore de convorbiri si de o camera de 2 Mp, cu ajutorul careia cel mic poate sa capteze cele mai interesante momente, pe care sa le dea mai departe catre parinti.

Cu siguranta, telefonul este unul dedicat atat copiilor cat si adultilor si reuseste sa combine un pret mic, cu un design deosebit si cu functii de ultima generatie, fiind o optiune ideala pentru toti cei care isi doresc un telefon simplu de utilizat si ieftin.

buton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *