Telefon mobil Evolio Onyx Dual SIM

By | June 19, 2014

Telefon Evolio OnyxCine spune ca pentru a te bucura de un telefon de foarte buna calitate, cu functii si dotari de ultima generatie, trebuie sa cheltuiesti foarte multi bani?

Acest Evolio Onyx este dovada clara ca exista calitate ieftina si reuseste sa convinga prin eleganta designe-ului si prin dotarile de exceptie.

In primul rand vei descoperi un design placut si ergonomic si o constructie robusta, perfecta pentru orice buzunar.

Partea hardware va fi cea cu adevarat uimitoare. Evolio Onyx ofera un procesor Dualcore Mtk Mt6572 foarte puternic, cu o frecventa de 1300 Mhz, care poate sa raspunda cu succes oricaror, cerinte, oricat de ambitioase ar fi ele. Memoria Ram de 512 Mb ajuta si ea foarte mult, in timp ce memoria flash de 4 Gb si posibilitatea de adaugare a unui card microSD, iti permit sa instalezice aplicatii iti doresti si sa salvezi toate fisierele si toata muzica de care dispui.

Sistemul de operare Android v4.2 Jelly Bean ofera o flexibilitate maxima si o deschidere catre toate aplicatiile moderne. Odata cu el, telefonul ofera si o conectivitate de ultima generatie, cu wireless puternic, bluetooth v4.0 si un microUSB v2.0.

Nici pozele nu sunt neglijate, cu toate ca telefonul costa putin peste 300 de lei. Rezolutia camerei este de 5Mp iar pozele sunt ajutate inclusiv de un blitz. Daca vrei sa comunici video, o poti face datorita camerei secundare de 0.3 Mp.

Evolio Onyx este un telefon facut sa reziste. Bateria de 1200 mAh, rezista pana la 10 ore in convorbire si pana la 10 zile in asteptare.

Cu dotari de exceptie, pret mic si aspect elegant ce imbina un ecran de 4 inch cu nu mai putin de 16 milioane de culori, acest telefon nu are cum sa nu te atraga. Practic, odata ce ai optat pentru el, ai ales o solutie perfecta, care te va uimi.

buton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *